Privacy Policy

How we handle your information

Lillsport tar hänsyn till din personliga integritet, och vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Nedan förklarar vi hur denna integritetspolicy samlar in, använder, lämnar ut och lagrar dina personuppgifter samt hur vi följer alla lagar och regler som gäller för personuppgiftsskydd.

  • Kunduppgifter lagras i vårt kundregister vid beställning. Uppgifterna används endast av Lillsport och hålls konfidentiella.
  • Det är viktigt att samtliga kunduppgifter fylls i vid köpet, då du erhåller orderbekräftelse via e-post.
  • GDPR (General Data Protection Regulation) är den nya dataskyddsförordningen som ersätter Personuppgiftslagen (PuL) och gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. Lagen är framtagen för att stärka rättigheterna för den enskilde när det gäller personlig integritet.
  • Vi sparar följande persondata om våra kunder:Kunder: Förnamn, Efternamn, E-post, Personnummer Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.Beställningar: IP-adress, Ordernummer, E-post, Personnummer, Adress, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.
  • Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.
  • Du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice via mejl info@granqvists.se
  • Förvara.se kommer endast att använda dina data för att fullfölja din order och lämna ut uppgifter kring det som rör frakt & säker betalning.

Vi garanterar att inge annan än vi använder uppgifterna för marknadsföring.

Our glove factory

Glove making is a real hand craft and it takes years to develop into a seamstress and the same goes for every part in the process of making our gloves.

Read more

Corporate social responsibility

In our opinion, the best and most sustainable thing is to have a high quality and a strong cooperation between all parties involved in the value chain.

Read more

The histrory of Lillsport

Today gloves from Lillsport are used in several different national teams and over the years Lillsport has been worn by Gunde Svan, Torgny Mogren, Thomas Wassberg, Marcus Hellner and Charlotte Kalla.

Read more
English